De Runen Spreken

De Runen

Het eeuwenoude Runen-alfabet werd al sinds jaar en dag gebruikt om mensen te voorspellen en om goede raad te geven bij allerlei vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen en vragen. Zoals men vroeger na dagenlang reizen de runenleggers bezocht, en bij kaarslicht de symbolen liet verklaren, is het nu voor iedereen mogelijk de oude wijsheid op de hedendaagse snelle manier te leren kennen.

Even voorstellen, mijn naam is Renée.

En waarom Runenlegster........
In het kort kan ik u vertellen, dat er vanaf mijn jeugd altijd de zeer nauwe verbondenheid met de natuur is geweest, iets wat zeer belangrijk is geweest voor het ontwikkelen van het intuitieve gevoel, één van de belangrijkste elementen van het voorspellen. Voor het verklaren van de legging en de combinaties van de stenen, is er een jarenlange periode van oefenen aan voorafgegaan, voordat ik mijzelf één voelde met  "mijn"  stenen. Veel mensen om me heen heb ik op deze manier al met succes antwoord kunnen geven op hun vragen.
Als hedendaagse Runenlegster wil ik mijn diensten ook u aanbieden.

De lezing van de runenleggingen naar aanleiding van uw vraag zullen uitvoerig worden omschreven, bij zowel de raadgevingen als bij de voorspellingen, met daarbij  eventuele associaties met edelstenen, bloemen of planten.

U kunt vragen stellen over: Relaties, Liefde, Zaken, Carriere, Gezondheid, en andere persoonlijke vragen. Deze worden uiteraard discreet behandeld.
Verder is het mogelijk om een karakterbeschrijving van iemand te geven.
Heeft u een vraag? Klik dan op button hiernaast.